Lemmikkimessut Tampereella

Eilinen päiväni vierähti Lemmikki Tampere messuilla Suomen Gerbiiliyhdistys ry:tä (SGY) edustamassa. Meillä oli ständillä mukana gerbiileitä (terraarioissa ja kuljetusbokseissa) ja pöydillä yhdistystuotteita sekä esitteitä.

Messuyleisölle esittelimme ständillä niin gerbiileitä lemmikkeinä kuin yhdistyksemme toimintaakin. Ohjelmalavalla pääsin myös pitämään lyhyen ja tiiviin luennon näistä aiheista.

Ihanaa olisi ollut jäädä vielä toiseenkin messupäivään (messujen kesto la-su), mutta hyvä, että edes lauantai onnistui osaltani. Oli kyllä tosi mukava ja virkistävä päivä yhdessä Nooran (Tohinan gerbiilit) ja Tiinan (Taikametsän gerbiilit) kanssa.

(Ylimmän kuvakollaasin kuvat Noora Salmisen ja Tiina Kääriäisen ottamia).

Meidän gerbolan gerbiileistä mukana oli lauma: Jakarandan Casino Royale (burmese) ikä 2 v 4 kk, Jakarandan Qasper (smoke) ikä 10 kk ja Jakarandan Qasanova (colouspoint honey fox) ikä 10 kk.

Yleisin kysymys lapsilta taisi olla ”Saako niitä silittää?”. Ja saihan niitä, minun käsissäni :). Vaihtelin päivän mittaan silitettävää gerbua, niin gerbut saivat kyllä hyvin myös levätäkin boksissa.

(Kuvakollaasi on aiemmin otettu).

Paljon olisi ollut messuilla nähtävää ja koettavaa. Oma päiväni keskittyi pitkälti SGY:n edustamiseen, joten kamalasti en ehtinyt muuhun menoon mukaan. Pikaisen kierroksen kuitenkin tein hallin läpi ja olihan siellä lemmikkejä ja ohjelmaa aina jyrsijöistä alpakoihin ja agilitystä akvaariokaloihin (ja kaikkea siltä väliltä). Laaja kattaus siis kaikkia ihania lemmikkejä ja mukavia eläinharrastuksia.

Oli kyllä mahtavaa kaiken koronaeristyksen jälkeen päästä messuhumuun mukaan. Vaikka päivä olikin pitkä ajomatkoineen ja messupäivineen, niin henkisesti oli kyllä virkistäytynyt ja iloinen mieli illalla kotiin päästessä. Sitten vain seuraavia tapahtumia odottelemaan :).

Ps. Instagramissa päivittyy lemmikkijutuistani ja gerbiiliharrastamisestani kaksikin tiliä: @suvinlemmikit ja @jakarandangerbiilit