Varsakurssi

Viikonloppuuni sisältyi gerbiilinpoikasten lisäksi myös isompiakin supersöpöjä eläinlapsia, varsoja ♥.

Aloitin eilen Kaviohovissa kahden kerran varsakurssin, jossa pääsemme tutustumaan kahteen ihanaan varsaan Herttaan ja Ässään, kuulemaan niiden elämän alkutaipaleesta ja oppimaan varsan hoidosta, koulutuksesta jne.

Ensimmäisellä kerralla muun muassa tutustuimme varsojen käsittelyyn ja hoitotoimenpiteisiin ja pääsimme myös itse heitä tallin käytävällä harjaamaan ja käsittelemään.

Tosi mielenkiintoista kyllä nähdä mistä lähtötilanteesta lähdetään kouluttamaan ”valmista” aikuista hevosta, joka me sitten tunneilla nähdään, hoidetaan, ratsastetaan jne. Ja tokihan varsoja seurailee mielellään ihan vaan jo siksikin, kun ovat niin söpöjä :).

Jos olisin luokkaa 25 vuotta nuorempi ja olisi mahdollisuus aloittaa hevosharrastaminen jossain muodossa oikeasti tavoitteellisesti, niin kasvatustyö olisi varmaankin se kaikkein mielenkiintoisin juttu. No, sellainen juna on omalla kohdalla mennyt jo aika päivää sitten ohi, mutta kiva edes näin sivusta seurailla. Onneksi on kuitenkin edes gerbiilit, joita tavoitteellisesti kasvatella ;D.

Yksi kommentti artikkeliin ”Varsakurssi

  1. Paluuviite: Varsakurssilla osa 2 | Suvin lemmikit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s