Heinäkuun top 10

Heinäkuu paketissa ja elokuun puolelle siirrytty. Vaikka elokuu on vielä (virallisestikin) kesää, niin itselläni on jo ihan syksyinen olo. Työt ja koulut alkavat ja kelikin on muuttunut viime päivinä syksyisemmäksi. Sen verran ajattelin kuitenkin vielä ”kesäfiilistellä” täällä blogissa, että kokoan tähän heinäkuuni kivoimmat jutut top 10 muodossa.

  1. Upeat säät. Kelit suosivat heinäkuussa ja saimme nauttia auringosta taivaan täydeltä.
  2. Vuokramökkeily Länsi-Suomessa. Meillä oli miehen, tyttären ja koirien kanssa vuokrattuna mökki meren rannalta 4 vrk verran ja nautimme siellä olostamme saunoen, grillaten, pelaten sulkapalloa jne.
  3. Päivä Yyterissä. Vuokramökiltä teimme miehen ja tyttären kanssa päivän retken Yyterin, jossa uimme, oleilimme hiekkarannalla aurinkovarjon alla ja kävimme rantaravintolan terassilla syömässä. Koirat olivat hoitolassa rannalla olomme ajan.
  4. Käynti kauniissa Kristiinankaupungissa. Kristiinankaupungissa vietimme päivää kävellen keskustassa, ihaillen kauniita vanhoja puurakennuksia ja käyden syömässä Pavis nimisessä kesäravintolassa.
  5. Yöpyminen mummonmökissä. Heinäkuuhun sisältyi kaksi vuokramökkeilyä, joista toinen viehättävässä mummonmökissä. Mummonmökissä oli sisällä kiva tunnelma sisustuksineen sekä mukava sauna, poreamme ja grillipaikka pihassa.
  6. Lähisuvun näkeminen. Koronan pahimpaan aikaan ei tavattu livenä edes lähisuvun kanssa. Ihanaa, että riskiryhmäläisillä on nyt rokotukset kunnossa ja pääsimme heinäkuussa kyläilemään mummoni luona sekä äitini ja isäpuoleni kesäpaikalla pariinkin otteeseen.
  7. Gerbiilipoikaset. Heinäkuussa meille syntyi pitkästä aikaa gerbiilipoikasia. Onhan ne aina vaan niin söpöjä.
  8. Pyörälenkit. Teimme heinäkuussa miehen kanssa pitkiä pyörälenkkejä ympäri kotikaupunkiamme ja pysähdyimme myös useammankin kerran syömään kaupungin kivoille kesäterasseille. Tykkään kyllä pyöräilystä tosi paljon.
  9. Tyttöjenpäivä tyttären kanssa. Tyttären kanssa kävimme shoppailemassa ja syömässä. Yhdessä vietetty aika on ♥.
  10. Rentoilu ja sarjat. Heinäkuuhun mahtui erilaisten tekemisten ja kotihommien ohella myös ihan puhdasta sohvalla makoilua ja sarjojen katselua. Katseltua tuli esimerkiksi Yle Areenasta Unelmien maa sekä Rakkauden ja häpeän hedelmät. Niin ihana välillä pistää ”aivot narikkaan” ja katsella ihmissuhdekiemuroita :).

Tätä listaa katsellessa voi todeta, että monenlaista mukavaa puuhaa sisältyi heinäkuuhun. Ulkomaanmatkoja ei tälle kesälle koronan vuoksi tullut, mutta kaikkea muuta pientä kivaa kyllä. Näillä eväillä onkin hyvä tehdä paluu arkeen ja suunnata katse kohti syksyn kuvioita.

Ps. Postauksen kuva on tyttäreni ottama ♥. Meillä oli tarkoitus lähteä ihan ulos kuvaamaan ”kesämekko ja koirat” kuvia, mutta rankkasateen vuoksi kuva otettiinkin sitten sisällä. Koirat eivät kameraan halunneet katsella. Ulkona kun näkyi ikkunasta paljon mielenkiintoisempia juttuja :D.

4 kommenttia artikkeliin ”Heinäkuun top 10

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s