Paluu heppailun pariin

Olen pitänyt kesällä taukoa tallilla käymisessä. Kirjoitinkin aiemmin tauon syistä postauksessa Heppailut kesätauolla.

Elokuussa taukoni päättyy ja olenkin jo varannut pari uutta kurssia Kaviohoviin. Liittyen hevostaitoihin, maastakäsittelyyn sekä varsoihin. Itseäni heppailussa on kiehtonut kokoajaan kaikkein eniten hevosten kohtaaminen, käsittely ja hoitaminen. Suuren eläimen läheisyydessä ja läsnäolossa on jotain hyvin voimaannuttavaa.

Ratsastuksen osalta ei ole vielä mitään päivämääriä sovittuna, mutta ratsaillekin on tarkoitus elokuun tienoilla palata. Ensimmäisellä kerralla tavoitteeni on mennä lähinnä käyntiä kenttää ympäri :). Aika sitten näyttää, että miten ratsastus lähtee taas käyntiin ja etenemään tauon jälkeen.

Olen kesän tauon aikana pohdiskellut myös erilaisia vaihtoehtoja ratsastamiselle. Jos ratsastus jäisi, niin ainakin toivoisin heppailun jatkuvan jossain muodossa maastakäsittelyn, hevosten hoitamisen ja tallihommien merkeissä. Mutta tosiaan, aika näyttää. Täältä blogista voi jatkossa(kin) seurailla heppatouhujen etenemistä.

Ps. Postauksen kuva toukokuulta, jolloin vierailimme tyttäreni kanssa Hepokuuselassa yhden maastoratsastuksen verran. Kuvan on ottanut tyttäreni ♥.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s