Kesäaamu mökillä

Aamukahvit juotuani ja gerbolassa yhden terraarion siivottuani ”pakkasin” koirat autoon ja ajelimme äitini ja isäpuoleni kesäpaikalle. Daisy ja Lily saivat kirmata irti mökin pihalla ja me ihastella kesäistä aamupäivää ja kaunista miljöötä. Välillä käytiin sisällä mökissä hörppäämässä pullakahvit ja tarjoamassa koirille pienet herkut.

Koirat ovatkin heinäkuun aikana saaneet käydä kolmellakin eri mökillä. Kahdella vuokramökillä, joista kirjoitin täällä ja täällä sekä porukoiden mökillä pariinkin otteeseen. Ihanaa, kun on ollut niillekin kivaa kesäohjelmaa :).

Niin se vaan lähenee heinäkuu jo loppuaan. Uskomaton kesä on ollut kelien suhteen tähän mennessä. Aurinkoa ja hellettä on riittänyt. Meillä on onneksi kotona ilmalämpöpumppu, joten helteistä huolimatta lämpötila sisällä asunnossa on pysynyt inhimillisenä. Hieno juttu koirillekin. Jännä nähdä, että millainen elokuu saadaan. Itse toivon aurinkoisia kesäpäiviä edelleen, mutta ei haittaisi, jos hieman viilenisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s