Meillä on poikasia

Kollaasissa poikaset yläkuvissa ja vanhemmat alakuvissa.

Meillä on tänä vuonna naaraat tiinehtyneet huonommin kuin koskaan koko gerbiilikasvattaja-aikanani. Joskus aiemminkin on ollut vastaavaa, muttei koskaan näin pitkästi.

Nyt meillä on kuitenkin pitkästä aikaa poikue ♥. Tämän vuoden ensimmäinen. Aika pieni poikue on kyseessä, 3 poikasta. Mutta ihanaa, että edes nämäkin. Poikasissa 2 x black ja 1 x burmese.

Poikueen isä on Tohinan Cheek (dove cb) ja emä Jakarandan Queenie (burmese). Kuten nimestä voi päätelläkin, niin poikueen isä on tullut meille toiselta viralliselta kasvattajalta Tohinan gerbolasta. Isän isä on Rebel´s Eagle Eye (lilac) ja isän emä Cherry-Berry’s Ultra Bra (agouti). Poikueen emä puolestaan on oma kasvattini jo 7.polvessa. Emän isä on VV-20 VJUN-20 CV-20 Jakarandan Elmeri (smoke) ja emä VJUN-20 Jakarandan Hermione (burmese). Poikasten vanhemmat ja isovanhemmat ovat siis kaikki suomalaisten luotettavien virallisten kasvattajien kasvatteja ♥ .

Tämä on kasvatukseni R2-poikue. Eli aakkoset ovat toista kertaa menossa kierrostaan läpi. Jos vaan kaikki menee hyvin, niin teen poikasille rekisteripaperit noin 4 viikon iässä ja lähetän paperit SGY:n rekisteröijälle virallista rekisteröintiä varten.

Katselin aktiivisesti EM-jalkapalloa alkukesästä mieheni kanssa, ja tästä inspiroituneena poikaset tulevat saamaan nimensä jalkapalloilijoiden mukaan: Jakarandan Ronaldo, Jakarandan Ronaldinho ja Jakarandan Rapinoe.

Poikaset ovat vasta pieniä, joten mitä vaan voi vielä sattua. Toivotaan kuitenkin hurjasti, että he kasvavat ja kehittyvät normaalisti ja kaikki menee hyvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s