Daisy saapui meille 3 vuotta sitten

Kolme yhteistä vuotta Daisyn kanssa takana ♥. Näin olin kolme vuotta sitten kirjoittanut, kun Daisy oli ollut meillä parin päivän ajan:

***

Nyt se on vihdoin totta. Meillä on oma koira! Toissa iltana haettiin Daisy (Arkadian Villan Beautiful Daisy) kotiin ♥ .
Kaksi yötä on nyt siis takana ja paria lyhyttä heräämistä lukuunottamatta yöt ovat menneet oikein hienosti. Tuloiltana ja eilisaamuna Daisy muutamaan otteeseen hieman vikisi jotain, mutta eilen päivällä vaikutti jo kotiutuneen hyvin. 
Daisy tekee hienosti pissit ja kakat ulos, kunhan vain tähtää itse ajoituksen ulos viennille oikein. Toki sisällekin välillä tekee, mutta tyytyväinen olen aloitukseen. Pääasiassa nätisti ”kulkee” ulkona hihnassa.  Haistelee maata, eikä rimpuile ees taas. 
Eilen päivällä ruoka maistui huonommin, mutta muuten on syönyt ihan hyvin. Tytär ystävänsä kanssa on leikittänyt Daisyä tämän hereillä ollessa. Kovasti myös uni maistuu pienelle neidille. Nytkin nukkuu tuossa jalkojeni vieressä matolla, kun kirjoitan tätä tekstiä keittiön pöydässä.
Daisy on kyllä heti hurmannut meidän koko porukan. Tästä alkaa yhteinen matkamme. Toivon Daisylle pitkää, tervettä ja onnellista elämäntaivalta perheemme kanssa ♥ .

***

Tätä lukiessa muistui mieleen, kuinka ihania ja jännittäviä päiviä nuo ensimmäiset päivät olivatkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s