Eläinharrastusblogin uudet tuulet

Hei, lämpimästi tervetuloa uudelle eläinharrastus- ja lemmikkisivustolleni .

Kirjoitin aiemmin eri osoitteessa Askeleita-nimistä eläinharrastusblogia. Pidempään ehti jo tuntua, että olisi hienoa saada blogialustalleni jotain uusia tuulia ja uutta ilmettä. Myös blogin nimeksi kaipailin sellaista, joka kuvaisi paremmin kirjoittamaani sisältöä. Näiden pohdintojen tuloksena päädyin luomaan tämän uuden sivuston ja vaihtamaan samalla nimeksi Suvin lemmikit.

Aihealueet sinällään jatkavat samoina kuin aiemminkin; koirissa, gerbiilikasvatuksessa ja heppailussa. Ripauksen lifestylea suunnittelen lisäksi ottavani jatkossa blogiin mukaan. Aika sitten näyttää, millaiseksi uusi sivusto ajansaatossa muovautuu :).

2 kommenttia artikkeliin ”Eläinharrastusblogin uudet tuulet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s